marți, 5 mai 2009

hai cu greva

Tot uitandu-ma pe la teveu cu greva asta, cu Marea Pãcãleala si cu tam-tamul care-l face Bãse,ma gandesc ca poate pana la urma nu e asa rau.
Bine, nu vreau sa pierd anul (inca unul..) ca fac dascãlii scandal, da' daca ar face o luna macar greva m-ar ajuta grozav pentru ca as avea mai mult timp sa mai reflectez la variantele alea nenorocite de BAC.
Nu prea ma intereseaza cum s-a ajuns la chestia asta, pentru ca si asa nu am ce face decat sa comentez, pentru ca cine crede ca in tara asta exista democratie, ca puterea este in mainile poporului, in mainile tinerei generatii se inseala amarnic. Si daca ma gandesc mai bine, nici macar nu o sa comentez, ca e o totala pierdere de timp si scuipat pentru ca nimeni nu o sa bage in seama.
Vreti sa va explic cum e cu politicienii astia? Luam una bucata exemplu : o formatie.
O formatie ca Metallica sa zicem. La inceput erau foarte ok, faceau muzica pentru ei, pentru distractie, pentru ca sunt niste genii in materie de speed heavy&thrash, pentru ca nu vroiau publicitate, pentru ca au spus ca nu o sa ajunga la televizor niciodata cu un clip muzical, si aveau destul de mult succes pe vremea aia, destul cat sa fie recunoscuti si respectati de catre rocãrii adevarati.
Ce s-a intamplat? Au dat de bani $$$. Si de aici s-a schimbat totul. Nu au mai tras pentru fani, au tras pentru ei, pentru ca asta fac puterea si banii, fac oamenii sa uite de tot, chiar si de principii. Asculta acum ultimul album, sa vezi ce gunoi de muzica scot.
Eh, asa e si cu politicienii. Tip in gura mare ca domle ei is buni si au interesele noastre si ca suntem pe primul loc pentru ei (si poate asa si e) si totul se schimba odata ce au prea multa putere. Abuzeaza si numai apara interesele poporului ci interesele proprii. Si sa zicem ca il dam jos pe Bãse de la putere, ce se intampla dupa? Pe cine sa punem? Si se mai intreaba sociologii de ce este lipsa de interes si de ce nu se duce lumea la vot. Ete d'aia!
Cat despre criza financiara nu-mi pasa, ca si-asa am fost tot timpul in criza eu. Ca la 20 de ani, fara griji si fara bani. Tot ce-mi doresc e sa nu se ajunga sa se dea in cap pe strada pentru bani.


Pana una alta, sa ne distram, sa bem sa petrecem, roc la mures peste Dunare, peste tot in Vama Veche, ca cine stie cand mai apucam.
* Nu ma intrebati de ce am facut poza tocmai cu trãmbãlãu'.

Over and out. Chhh..

2 comentarii:

  1. Bună ave,

    Văd că foloseşti deja două site-uri de feed-back. Uită-te prin obţiunile lor după keywords sau search engines.

    RăspundețiȘtergere
  2. flash news, se da in cap pe strazi pt bani :D
    bun post, mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere